Spaans leren met Rosana

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Spaans leren met Rosana

Rosana

Vreemde talen

Rotterdam

Spaans

LESCODE:

C02VT955

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 17,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.
El Abanico betekent waaier of scala verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

Je kunt zowel groepslessen op alle niveaus volgen alsmede privelessen inboeken. Tijdens de lessen wordt aandacht gegeven aan de grammatica en de woordenschat, maar ook praktijk situaties worden veel behandeld. Tevens geven wij conversatielessen en bedrijfstrainingen.

Over

Rosana

Rosana geeft Spaanse le sinds 2000, is afkomstig uit Salamanca en is bovendien Meester in de Rechten. Ze is gecertificeerd docent en examinator en maakt zelf ook veel eigen lesmateriaal.

Haar lessen kenmerken zich door de creativiteit en humor. Middels de creativiteit in de lessen leren studenten Spaans op een heel natuurlijke en spontane manier. De humor houdt haar leerlingen scherp, gefocusseerd ene volgen ze met meer belangstelling haar lessen. Leren moet leuk zijn. Zij noemt het zelf “Spaans zonder pijn”.

Opleider:

El Abanico

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!