Songwriting les

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Songwriting les

Debbie

Muziek

Voorburg

Songwriting

LESCODE:

C05MU340

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Altijd al eigen liedjes willen schrijven? Of last van writers block? Of moeite met het afmaken van song ideetjes? Of leer je graag nog wat songwriting technieken erbij? Er is niets leuker voor mij op deze wereld dan liedjes schrijven en ik vind het heerlijk om mijn kennis met je te delen, je te inspireren, je zal nooit meer last hebben van inspiratieloze dagen.. wat nou, writersblock! Je hoeft zelfs geen instrument te kunnen bespelen om een liedje te schrijven. Songwriting les! Waag het erop en neem die sprong!

Over

Debbie

Ik ben een awarded songwriter producer. Ik heb Vocal Jazz gestudeerd aan het AHK, maar ben allround zangeres en heb gezongen in verschillende stijlen muziek zoals Musical, Gospel, Pop, Rock, Blues en Soul. De hele wereld heb ik afgereisd als zangeres en piano entertainer. Na het winnen van mijn BUMA Award in 2010, ben ik me gaan focussen op het schrijven en produceren van muziek. Ik had vanaf dat moment tevens een eigen column in muzikanten magazine Bandcoach en heb ook bands mogen begeleiden in het schrijven van eigen liedjes. Er is muziek van mij geplaatst in TV series zoals Riverdale, Better Things en Graves.

Opleider:

Hull Music

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!