Sieraden workshops

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sieraden workshops

Ron

Mode & Design

Reeuwijk

Sieraden maken

LESCODE:

C04MD591

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 59,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wij verzorgen gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het leuk vindt om in één dag(deel) kennis te maken met edelsmeden en zelf een zilveren sieraad te maken. Maak zelf een zilveren ring, hanger of armband tijdens één van onze workshops! Wil je wat meer weten over ons mooie vak? Boek dan een mini-cursus! Vorm geven aan je relatie? Kom dan bij ons vriendschaps-, trouw- of relatieringen maken in zilver of (een combinatie van) andere materialen. Heb je nog “oud” goud in een laatje liggen? Bij ons maak je er een mooi nieuw sieraad van. Voor een mooie herinnering is het ook mogelijk een gedenksieraad te maken met persoonlijke tekst, vingerafdruk, as, etc. Alle workshops onder persoonlijke en professionele begeleiding!

Over

Ron

Wij zijn Jannita en Ron Rijgersberg. Ron is een ervaren meester-goudsmid en vindt het fantastisch om zijn vakkennis en creativiteit te delen.

Opleider:

Uniek Sieraad

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!