Privé Pianoles

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Johanne

Rotterdam

Privé Pianoles

Muziek

Piano

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Kees en Johanne hebben hun lesmateriaal zelf ontwikkeld en didactisch geordend. Omdat zij als pianodocent interesse hebben in de psyche van hun leerlingen zijn zij ware virtuozen geworden in het ontwikkelen van muzikale vaardigheden bij kinderen en volwassenen. Tegelijkertijd dragen zij er zorg voor dat de losse, creatieve sfeer van Pianoschool Lether & Van der Stelt gehandhaafd blijft. Johanne en Kees vinden dat pianoles een mooie ervaring behoort te zijn waar jong en oud met plezier aan terug kan denken.

Over

Johanne

Samen met haar echtgenoot, de pianist Kees van der Stelt, is Johanne eigenaar van Pianolespraktijk Lether & Van der Stelt, een inmiddels gerenommeerde pianoschool. Binnen de school heeft zij de verantwoordelijkheid voor de talentklas en dat is een succesformule gebleken; de leerlingen hiervan winnen doorlopend eerste en tweede prijzen op de diverse jeugdconcoursen als het Steinway-concours, het Prinses Christina concours, IPMC, Nationaal Concours, Pianodriedaagse, Maassluise Muziekweek, etc.

Opleider:

Pianolespraktijk Lether & van der Stelt

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!