Pianoles van hoog niveau

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Pianoles van hoog niveau

Anna

Muziek

Den Haag

Piano

LESCODE:

C05MU173

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 29,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Welkom bij de Haagse Pianoschool! Pianodocent Anna van Nieukerken gaat jou, vanuit een mooie locatie in het Statenkwartier Den Haag, goed of nóg beter piano leren spelen. Heb je nooit eerder piano gespeeld en popel je om te beginnen? Speel je al langere tijd, maar wil je deskundig advies over bijvoorbeeld toonvorming of uit het hoofd spelen? Heb je het gevoel dat je te weinig vorderingen maakt? De Haagse Pianoschool heeft ruim 24 jaar ervaring met pianoles aan jong en oud, alle niveaus.

Over

Anna

Pianist Anna van Nieukerken is helemaal weg van de piano, omdat je er zoveel verschilende klanken uit kunt toveren en je er loeisterk en fluisterzacht op kunt spelen. Anna kreeg haar eerste pianolessen van haar ouders, die beiden musici zijn. Ze sloot haar opleiding klassiek piano (master) af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Veel van Anna's leerlingen spelen op hoog niveau. Zij heeft speciale ervaring met lesgeven aan kleuters. Anna is ook werkzaam als componist/arrangeur en tekstschrijver.

Opleider:

Haagse Pianoschool

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!