Personal training Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Niels

Rotterdam

Personal training Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 65,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een betere begeleiding als een personal trainer bestaat niet. Tijdens de 1 op 1 lessen zal ik ervoor zorgen dat jij niet afgeleid raakt. Ik zal je motiveren en stimuleren om tot het uiterste te gaan. Zodat jij trots kan zijn op wat jij hebt behaald.Doordat ik je ga helpen met voeding en op de juiste manier te trainen zul je ook sneller resultaat zien. Tuurlijk, je kan er ook voor kiezen om alles zelf te doen, maar waarom doe je dat nog niet dan?

Over

Niels

Wij hebben al veel mensen mogen helpen. Niet alleen helpen maar ook overwinnen. Het overwinnen van het doorbreken van datzelfde cirkeltje waar je al maanden, misschien al jaren in vastzit. Wij zullen alles stap voor stap met je doorspreken en aan de hand daarvan samen, bewust, gaan trainen. Het gaat natuurlijk niet om het sporten alleen, voeding is héél belangrijk als het op sporten aankomt. Wij gaan er voor zorgen dat jij de juiste levensstijl krijgt!

Opleider:

Nielsfitclass

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!