Personal training FITTRR

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Personal training FITTRR

Baukje

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rotterdam

Personal trainer fitness

LESCODE:

C01PT973

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 43,75

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Personal training is niet alleen weggelegd voor beroemdheden. Het biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen die niet goed weet hoe hij zijn doel moeten bereiken, of mensen die op zoek zijn naar een duwtje in de rug. Waarom (onbewust) geld doneren aan een sportschool, zonder werkelijk stappen te maken richting een gewenst resultaat? Personal training is een effectieve manier van trainen, onder persoonlijke begeleiding, met als doel gezonder leven.

Over

Baukje

Vanuit de droom om kennis en passie voor gezondheid te delen, en mensen te helpen naar een gezondere levensstijl, heeft Baukje Fittrr opgericht. Haar liefde voor bewegen ontstond al op jonge leeftijd. Vanuit een wens om ook les te geven, startte Baukje een studie aan de Sport Academie in 2004. Naast haar opleiding tot docent werd Baukje vrij snel actief in de fitnessbranche. In 2006 werd ze werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer. Ook gaf ze tal van groepslessen zoals aerobics, spinning, body pump etc.

Opleider:

FITTRR

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!