Personal training Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ania

Den Haag

Personal training Den Haag

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 61,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij personal training draait alles om jou en je doelen. Iedere training is op maat gemaakt, uitdagend en verantwoord maar ook leuk, want dat is net zo belangrijk! Ik ben gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en let erg op het uitvoeren van de juiste techniek in combinatie met de juiste trainingsmethode die past bij jouw doelen en fysieke gesteldheid.

Over

Ania

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met het geven van personal training in Den Haag/Scheveningen, heb ik gezien hoe belangrijk het is om een deskundige coach te hebben die er voor zorgt dat je veilig traint, je techniek optimaal is, je voeding in orde is en de trainingsvorm past bij de doelen die je wilt behalen.
Ik geloof dat door middel van het coachen en het inspireren van vrouwen om ze kleine aanpassingen in hun dagelijks leven te laten maken, ze geweldige en blijvende resultaten kunnen behalen.

Opleider:

Your Fitness Coach

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!