Personal trainer Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Fabian

Rotterdam

Personal trainer Rotterdam

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 53,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Sporten en gezond eten zijn van essentieel belang om je lichaam fit te houden. Fit zijn betekent: goed in je vel zitten, over een gezonde dosis energie beschikken, vrij zijn van kwetsuren en zeker niet onbelangrijk – een sterk lichaam hebben. Bij FTPT werk je met een eigen personal trainer. Deze personal trainer stimuleert jou om te sporten en zorgt er tegelijkertijd voor dat je met plezier beweegt. Daarnaast bieden wij deskundig voedingsadvies aan, helemaal afgestemd op jouw lichaam!

Over

Fabian

FTPT (Fabian Touw Personal Trainer) is een betrouwbare organisatie in Rotterdam dat mensen altijd wil blijven prikkelen door middel van beleving. Wij doen dit door ontwikkelingen op de werkvloer, originaliteit en betrouwbaarheid in een totaalpakket te verwerken. Fabian Touw is een sportman pur sang en rasechte ondernemer. Het motiveren van mensen is hem op het lijf geschreven. Door zijn passie, gedrevenheid, leergierigheid en kennis van het vak was het een kwestie van tijd voordat hij een succesvolle personal trainer zou worden.

Opleider:

FTPT

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!