Personal coaching in Voorburg

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Grace Louise

Voorburg

Personal coaching in Voorburg

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal coaching

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Personal coaching is voor ambitieuze en enthousiaste mensen die gek zijn op het leven en er alles uit willen halen. Mensen die graag een stukje investering doen in de beste versie van zichzelf. Mannen en vrouwen die de leiding durven pakken over de koers die zij willen varen en met minder geen genoegen nemen. Personal coaching is dus geen onnodige luxe service, maar een cadeau aan jezelf. Een cadeau waar jij een heel leven lang de vruchten van kunt plukken.

Over

Grace Louise

Mijn passie voor mijn missie en visie is ontstaan door mijn eigen leven. Net zoals iedereen, heb ik ook best wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn eigen persoonlijk leiderschap op te pakken, op de voor mij geldende levensgebieden, heb ik de doelen kunnen behalen die ik als prioriteit had. Hierdoor ben ik op het punt ben gekomen waar ik op dit moment in mijn leven sta: Vanuit liefde, passie en nieuwsgierigheid voor het leven, er voluit en middenin staan, in plaats van alleen te overleven.

Opleider:

Grace Louise

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!