Personal coaching in Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Personal coaching in Den Haag

Miranda

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Den Haag

Personal coaching

LESCODE:

C05VT915

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 105,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ben je op zoek naar verandering? Wil je nu concrete stappen zetten? Denk en pieker je veel, maak je je zorgen, en vind je loslaten van zaken moeilijk? Volg je sneller andermans pad, dan je eigen? Heb je het gevoel niet meer jezelf te zijn? Wil je meer geluk en minder stress ervaren in het leven? Soms is de coaching meer werk-gerelateerd, soms meer privé-gerelateerd. Mensen die bij mij en coachingstraject hebben gedaan hebben veel bereikt.

Over

Miranda

Ik ben Miranda de Jong (1967), gekwalificeerd integratief therapeut en hypnotherapeut, gecertificeerd EFT relatietherapeut en tevens loopbaancoach. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie en relatietherapie volg ik op de voet. Ik doe regelmatig aan bijscholing en verdiepingsopleidingen, en ik volg intervisie en supervisie zodat mijn therapeutische kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Ik doe mijn werk met een aangeboren aanleg tot enthousiasme, dynamiek en actie.

Opleider:

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!