Online gitaarles

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Online gitaarles

Bart

Muziek

Den Haag

Gitaar

LESCODE:

C04MD311

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bart helpt je met een duidelijke en gestructureerde aanpak je doel in haalbare stappen te bereiken. Hierbij richt hij zich op de individuele mogelijkheden en wensen van de leerling. Met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van gitaarles weet Bart precies welke gitaarmethodes er zoal bestaan en welke het beste bij jou en je wensen past. Hierdoor krijg je uiterst effectief les, en zul je in korte tijd vooruitgang boeken!
Naast gitaarles geeft Bart ook ukelele les. Meer hierover op de websites: www.bartvanosch.net en www.online-gitaarles.com.

Over

Bart

Bart van Osch is gediplomeerd gitaardocent met een ruime ervaring in het geven van gitaarlessen aan beginners en gevorderden in alle leeftijden.
Naast klassiek gitaar speelt Bart in zijn uitvoerend werk ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart werkt met 10 lessenkaarten en hanteert vaste tarieven, deze zijn gebaseerd op de richtlijnen uitgegeven door vakbond voor professionele musici (NTB)

Opleider:

Bart van Osch

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!