NLP coaching Rijswijk

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Heleen

Rijswijk

NLP coaching Rijswijk

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

NLP

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 95,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In een coachingstraject vraag ik je naar jouw vraag. Waar loop je tegenaan, om vervolgens met je te onderzoeken wat je zou willen? Als je weet wat je wilt, hoe komt het dat je dit – nog – niet hebt? Als je de situatie waar je nu in zit niet meer wil, wat wil je dan wel? Wat helpt jou om te bereiken wat jij wil bereiken, wat heb je dan (innerlijk) te doen? De vraag onder jouw vraag, ofwel, waar gaat jouw vraag eigenlijk over, die is interessant om te ont-dekken.

Over

Heleen

Vrouw van…, moeder van…, ex van… baasje van, en vooral van Heleen. Al het bovenstaande is zo, en al die rollen koester ik. Mezelf worden echter is waar de laatste jaren de focus op lag. Het is natuurlijk niet zo dat ik al die jaren daarvoor Heleen niet ben geweest. Ik had alleen, net als jij, heel wat gedrag aangeleerd om rechtop te blijven staan dat mij in de weg was gaan staan. En kreeg voldoende signalen om eens te gaan onderzoeken wat ik nu werkelijk wil, wie ik werkelijk ben (ook als mijn gedrag hier niet altijd bij aansluit). En zo kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling, dat ik nog liever noem: persoonlijke groei.

Opleider:

Deel je tijd

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!