Nederlands als tweede taal

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marleen

Voorburg

Nederlands als tweede taal

Vreemde talen

Nederlands

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij Taaltijd leer je op een actieve manier Nederlands. Dat kan in een groep, maar ook individueel. We gebruiken modern en relevant studiemateriaal en converseren veel. Door persoonlijke aandacht leer je snel. Bij al onze cursussen wordt veel gebruik gemaakt van TPRS. Dit is een nieuwe methode. Je leert met verhalen een taal. Dat betekent: leukere lessen en betere resultaten.

Over

Marleen

Mijn naam is Marleen Rezaie-Delbeek. Als gediplomeerd TPRS-docent, gebruik ik zoveel mogelijk TPRS in mijn lessen (TPRS is de afkorting van ‘Teaching Proficiency trough Reading and Story telling‘ ofwel: taalvaardigheid onderwijzen door lezen en verhalen vertellen). Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van inburgering en taalonderwijs aan anderstaligen, heb ik me ontwikkeld tot een specialist op het gebied van inburgering en Nederlands als tweede taal. Daarnaast geef ik ook trainingen op het gebied van laaggeletterdheid en train en begeleid ik taalvrijwilligers/taalmaatjes.

Opleider:

Taaltijd

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!