Naailes bij The Final Stitch

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Naailes bij The Final Stitch

Laura

Creativiteit, Mode & Design

Rotterdam

Naailes

LESCODE:

C03CR218

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met naaien of niet, met ieder niveau kan je terecht bij de lessen. De lessen zijn dan ook gemixt en ieder volgt zijn eigen pad. Iedereen is tijdens de les bezig met zijn of haar eigen project. Je kiest zelf iets wat je wil maken. Uiteraard krijg je hulp bij het kiezen van een geschikt eerste project, of een project dat past bij wat je al kan en nog wilt leren.

Over

Laura

Ik ben Laura en maak graag zelf mijn kleding! In 2010 heb ik mezelf leren naaien, beginnend met een simpel shirt in een lastige stof (dat kan ik jou dus nu besparen) tot zelfontwerpen broeken en winterjassen. De kennis die ik nodig had heb ik opgedaan via uren informatie verzamelen via blogs, boeken en naaicursussen.
Omdat ik graag andere mensen ontmoet die net zo enthousiast zijn over naaien en alles wat daarmee te maken heeft ben ik naailessen gaan geven. Juist omdat ik mezelf heb leren naaien kan ik je goed op weg helpen als je net begint. Ik voorzie je van tips en denk met je mee.

Opleider:

The Final Stitch

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!