Muziekproductie Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Muziekschool

Rotterdam

Muziekproductie Rotterdam

Muziek

Muziek productie

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 9,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heb jij altijd al jouw eigen liedjes willen schrijven en produceren? Dan ben je bij de Muziekschool Rotterdam op de juiste plaats. Samen ga jij met een van onze gediplomeerde docenten aan de slag om het beste uit jouw songwriting en productie skills te halen. Je leert om te gaan met niet alleen software en hardware maar ook hoe jij nou die hit track kunt schrijven!

Over

Muziekschool

De gediplomeerde songwriting en muziekproductie docenten van de Muziekschool Rotterdam leren je alle fijne kneepjes van het vak. Door de jarenlange praktische en theoretische ervaringen van onze docenten kunnen zij jou optimaal bijstaan in het ontwikkelen van jouw skills. Je leert niet alleen om te gaan met software, hardware, mixers en Daw's, maar ook hoe een goede song nu eigenlijk is opgebouwd. Ook leer je hoe jij jouw eigen track kunt afmixen en masteren om zo een radio waardige track te kunnen afleveren.

Opleider:

Muziekschool Rotterdam

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!