Mindfulness training of workshop

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mindfulness training of workshop

Petrica

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rijswijk

Mindfulness

LESCODE:

C05VT790

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mindfulness is een bewezen manier om meer in het NU te leven. We razen door het leven op de automatische piloot en door Mindfulness te beoefenen leef je je leven alsof het er echt toe doet, bewust in het NU, namelijk in dit moment. Mindfulness is meer dan alleen maar een goed idee. Het is een manier van ‘zijn’ die persoonlijke betrokkenheid en beoefening vraagt om de gunstige effecten ervan te ervaren. Voorbeelden van gunstige effecten zijn: meer bewust, betere aandacht, minder piekeren en oordelen, minder stress, pijnvermindering, relaxatie, meer positieve emoties, meer verbonden met anderen, ontwikkelen van empathie, meer spiritueel betrokken.

Over

Petrica

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan uit mijn belangstelling voor het bewegen van het menselijk lichaam. Ik zie dit als een breed begrip: van een peuter achter een poppenwagen tot een senior achter een rollator en van een recreatief rondje fietsen tot een topsporter. Het boeit me elke dag. Daarnaast ben ik als atletiektrainer, ook actief betrokken bij bewegen, met name recreatief en prestatief bewegen van een aantal zeer gemotiveerde atleten. Een voor een hebben zij een eigen doel die zij nastreven en ik begeleid hen daarbij met veel plezier.

Opleider:

Fysiotherapie en Training Klaroenstraat

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!