Mindfulness in Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mindfulness in Rotterdam

Erna

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Schiedam

Mindfulness

LESCODE:

C05VT681

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Workshop, Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij InsideOut Healing ben je aan het juiste adres voor mindfulness in Rotterdam. Als ervaren coach laat ik je zien hoe je meer bewust in het leven kunt gaan staan en als therapeut help ik je meer veerkracht, innerlijke rust en vitaliteit te ontwikkelen. Op deze manier hoeven spanningen en stress niet langer je kwaliteit van leven te beheersen. Daarbij mag je van mij een persoonlijke aanpak verwachten welke geheel wordt afgestemd op jouw behoeften. Vanuit mindfulness in Rotterdam sta ik dan ook graag voor je klaar.

Over

Erna

Al mijn kennis en vaardigheden gebruik ik om je te helpen tot rust en in balans te komen en je te ondersteunen in je herstel: Je krijgt uitleg en inzicht in je (genezings-) proces Je krijgt manieren aangereikt die je gaat oefenen om in balans te blijven en innerlijke rust te blijven ervaren. Ik leer je hoe je eventuele je blokkades hierbij onder ogen kunt zien en kunt opruimen. Ik leg je uit hoe je jouw veerkracht, energie en het zelfgenezend vermogen kunt optimaliseren.

Opleider:

Indsideout Healing

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!