Mindfulness in Rijswijk

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mindfulness in Rijswijk

Marc

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rijswijk

Mindfulness

LESCODE:

C05VT742

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 85,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

"Joy comes from appreciating every moment."

Een stabiele basis van rust en vertrouwen vinden...
Om leren gaan met veel gedachten en lastige emoties...
Meer vreugde en plezier in je leven...
Misschien zit je gewoon even niet lekker in je vel….
Of zoek je rust in je hoofd….
Of misschien heb je het even wat zwaarder op dit moment en worstel je met veel stress, een burn-out, depressie, angst of pijnklachten.

Mindfulness biedt je een andere manier om hiermee om te gaan. Het helpt je contact te maken met een stabiele basis van rust en vertrouwen. Door los te laten komt er vaak als vanzelf een stukje ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf en om te genieten van het leven.

We gaan acht weken intensief aan de slag met de MBCT training die ontwikkeld is aan de Universiteit van Oxford (MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy). Deze training combineert eeuwenoude tradities met de moderne wetenschap van de cognitieve psychologie. Van dit programma is wetenschappelijk aangetoond dat het de kwaliteit van leven verbetert bij onder andere stress, burn-out, depressie en pijnklachten.

Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio opnames.

Over

Marc

Mijn naam is Marc van Heyningen en ik ben mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper, docent, vader, partner en nog veel meer…. Maar vooral ben ik er ook om jou verder op weg te helpen naar een leven van innerlijke stilte, vreugde en vertrouwen.
Ik heb zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Ik begrijp hoe je je voelt.
Ik weet ook hoe het is om er weer uit te stappen. Deze ervaring gebruik ik graag om jou te begeleiden met datgene waar jij tegenaan loopt in je leven.

Opleider:

Silenz

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!