Mindfulness consulten

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mindfulness consulten

Frieda

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rotterdam

Mindfulness

LESCODE:

C05VT695

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 55,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mindful leven' betekent dat we onszelf zoveel mogelijk bewust zijn van ieder moment in ons leven. Hierdoor ben je beter in staat om te genieten van het moment en om te gaan met stress, angst, piekeren en andere onprettige gevoelens. Mindfulness kan veel opleveren. Je slaapt beter, ervaart meer energie, geluk, tevredenheid, je concentratievermogen verbetert en je kunt gebeurtenissen, stress en zorgen beter accepteren en loslaten.

Over

Frieda

Mijn naam is Frieda van der Loos-Boudesteijn (1983). Vanaf 2007 werk ik met veel passie voor mijn eigen praktijk, welke ik heb opgericht na het volgen van diverse opleidingen. Kinderen, volwassenen en gezinnen die op een laagdrempelige, positieve wijze willen werken aan een bepaalde hulpvraag of doel, zijn van harte welkom in mijn kleinschalige praktijk, waar een persoonlijke benadering centraal staat. Vanuit mijn praktijk zet ik graag mijn 'toolbox' van kennis, vaardigheden en technieken in om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden bij het bereiken van hun doelen, wensen of het doormaken van een bepaalde ontwikkeling. Omdat ik ervan uitga dat ieder mens uniek is en zowel kwaliteiten als minder sterke kanten heeft, wordt de begeleiding altijd -op maat- aangeboden, afgestemd op het individu.

Opleider:

Praktijk Frieda

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!