Loopbaantraject

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Benedit

Rotterdam

Loopbaantraject

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Loopbaancoach

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 91,65

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Fase 1 Zelfonderzoek:Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Deze vragen ga je beantwoorden in het loopbaanwerkboek waar je opdrachten en vragenlijsten gaat invullen om zo tot meer zelfinzicht en zelfkennis te komen. Deze informatie hebben we nodig om een kader te zetten om vervolgens via een stappenplan in fase 2 de arbeidsmarkt te betreden.
fase 2 Stappenplan: Hoe ga ik komen daar waar ik komen wil. Je weet wat je wilt, wie je bent, wat je kan en dan wordt het tijd om de buitenwereld te betreden. We benoemen stappen en actiepunten om jouw doel te bereiken.

Over

Benedit

In 2010 heb ik een carrièreswitch gemaakt vanuit het Rotterdamse bedrijfsleven naar een eigen coachpraktijk. Dat is niet vanzelf gegaan kan ik je vertellen. Het startte met een bezoek aan een loopbaancoach omdat ik graag een vervolgstap wilde maken in mijn carrière. Deze stap heeft geleidt tot het ontdekken van mijn liefde voor het vak coachen: bezig zijn met persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals.

Opleider:

Benedit coaching

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!