Logopedie Kralingse Plas

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marianne

Rotterdam

Logopedie Kralingse Plas

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Logopodie

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heeft u problemen met praten of maakt u zich wel eens zorgen om de spraak van uw kind ? Vraagt u zich af of de logopedist iets voor u zou kunnen betekenen? De onderstaande signaleringslijst zou u kunnen helpen om te bepalen of logopedie zinvol kan zijn voor u of uw kind. Logopedisten onderzoeken, begeleiden en behandelen stoornissen op het gebied van taal, eten en drinken, mondgedrag, spraak, adem, stem, mimiek en gehoor. Ook geven zij scholing en preventie bij o.a. beroepssprekers, toneelspelers en zangers.

Over

Marianne

In 1991 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sinds 1999 heb ik samen met mijn collega een praktijk in Rotterdam Kralingen. In de praktijk zie ik vooral kinderen en volwassenen met (meer)talige problematiek, articulatieproblemen, fonologische problemen, stemproblemen en afwijkende mondgewoonten.
In de afgelopen 30 jaar heb ik me vooral gespecialiseerd in de behandeling van leerproblemen op het gebied van lezen en spelling

Opleider:

Logopediepraktijk Kralingse Bos

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!