Lifestyle coach Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Lifestyle coach Rotterdam

Elvire

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Rotterdam

Lifestyle

LESCODE:

C05VT419

Type cursus:

Privéles / 1-op-1, Online les (1-op-1)

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 32,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Een goede lifestyle coach in Rotterdam helpt je om jouw leven weer op de rails te krijgen. Het is een heel vervelend gevoel om zelf niet meer te zien welke richting je nu het beste op kunt gaan. Doelloos door het leven lopen heeft gewoonweg geen zin. Samen met een lifestyle coach in Rotterdam kom je weer tot inzicht en kun je weer met goede moed verder gaan. Steeds meer mensen kiezen voor een lifestyle coach in Rotterdam, omdat het goed is om hierbij professionele hulp te krijgen. Je kunt een coach benaderen met jouw problemen en er wordt altijd een passende behandeling gezocht. Geen mens is hetzelfde en het is dan ook goed om te weten dat de behandeling wordt toegespitst op wat jij nodig hebt.

Over

Elvire

Hallo, ik ben Elvire en ik help je om weer lekker in je vel te komen. Ik help mensen door met oude en vaak vergeten natuurlijke behandelingen zodat pijnklachten verminderen en bewegingsmogelijkheden weer terugkomen. Oftewel, ik help je om weer lekker in je vel te komen. Mijn eigen levenservaringen en mijn kennis en ervaring vanuit de westerse natuurgeneeskunde zijn mijn tools om je hierin te helpen.

Opleider:

Elvire Bijsterbosch

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!