Les op piano & keyboard

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Hanna

Delft

Les op piano & keyboard

Muziek

Piano

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar,13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 16,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Piano of Keyboard leren spelen? Dan ben je bij Rootz Muziekschool aan het juiste adres. De pianodocenten van Rootz (allen met een conservatoriumopleiding) geven les aan beginners en gevorderden. Pianoles is al mogelijk vanaf jonge leeftijd, 5-jarigen kunnen hiervoor al bij Rootz terecht. Uiteraard geven we ook les aan volwassenen; alle leeftijden zijn welkom! Onze pianodocenten hebben hun specialisatie in jazz / pop- of klassieke muziek.

Over

Hanna

Hanna Devich (1967) werd geboren in Boedapest, Hongarije. Zij studeerde aan het Franz Liszt Conservatorium waar zij in 1991 cum laude afstudeerde als concertpianiste. Sinds 1997 woont Hanna in Nederland en is zij werkzaam als pianiste en docente piano en kamermuziek. Met haar Devich Trio (zie www.devichtrio.com) maakte zij verschillende CD’s en geeft zij regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Hanna Devich is niet alleen een fantastische pianiste maar ook een enthousiaste en gedreven docente die met veel inzet lesgeeft aan zowel beginners als gevorderden.

Opleider:

Rootz Muziekscholen

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!