Leer de drums bespelen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jeroen

Delft

Leer de drums bespelen

Muziek

Drum

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 16,25

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De drums zijn de onmisbare basis van elke popgroep en jazzband. Maar ook is het een solo-instrument met ongekende klankmogelijkheden. Het is onwijs leuk om drums te leren spelen! Bij Muziekschool Rootz kun je starten met drumles in Delft en Pijnacker-Nootdorp. Ook geven we les op de drums aan reeds gevorderde drummers. Onze drumdocenten zijn stuk voor stuk door de wol geverfde allround drummers met bovendien een conservatoriumopleiding.

Over

Jeroen

Jeroen Elfferich geeft drumles bij Rootz vanaf 1992 en heeft in deze tijd veel methodes en lesboeken geschreven. Op jonge leeftijd leerde hij klassiek slagwerk op de muziekschool en begon hij zelf op 15 jarige leeftijd te drummen in allerlei bandjes. Eerst pop en rock en later veel jazz. Na zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium richtte hij zijn jazzrock band Elfferich Four op waarmee hij 4 cd’s opnam en veel optrad.

Opleider:

Rootz Muziekscholen

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!