Kookworkshops en -cursussen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kookworkshops en -cursussen

Maartje

Eten & Drinken

Den Haag

Kookles

LESCODE:

C03ED338

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 69,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Wil je een keer je baas culinair aan het werk zien? Ben je benieuwd wat de ICT-er nog meer in huis heeft dan computerskills? Zelf ervaren of je het hoofd koel kan houden in een hectische keuken? Boek dan een kookworkshop bij Keizer Culinair. Had je ooit gedacht dat je zelf in staat bent om verse pasta, gerookte vis of gepocheerde eieren te maken? Bij Keizer Culinair zijn we ervan overtuigd dat gezelligheid in de keuken begint.

Over

Maartje

Keizer Culinair moet voor mij de plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, of je nou een mooi avondje in Rotterdam in onze kookschool bent of je ergens anders bij ons bevind. Dit is de absolute reden dat ik Keizer Culinair ooit opgericht heb. Ik haal een groot genoegen uit lange tafels , goede gesprekken en mooi authentiek eten. Een goed glas wijn in dit geheel vind ik ook erg belangrijk. Mijn optimale dag is er 1 waar ik halverwege de dag een stuk langs de Amstel kan fietsen om onderweg te stoppen voor een mooie lunch. Dit zijn ook de beste momenten voor eventuele (culinaire) inspiratie. Ook haal ik inspiratie uit mijn collega’s die het warme deken gevoel samen met mij proberen uit te dragen.

Opleider:

Keizer Culinair

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!