Kookworkshops

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kookworkshops

Ilona

Eten & Drinken

Den Haag

Kookles

LESCODE:

C03ED318

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie, Bij de cursist/leerling thuis

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 59,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mijn gerechten zijn ideaal voor een feestelijke en culinaire avond met uw vrienden, familie of andere gasten. De gerechten zijn geïnspireerd vanuit de Italiaanse en mediterraanse keuken. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van elk seizoen. De gerechten zijn een feest op het bord en natuurlijk heerlijk om van te genieten. U krijgt de uitwerking van het menu toegestuurd, zodat u en uw gasten de gerechten naderhand thuis zelf kunnen namaken.

Over

Ilona

Divertido is Spaans en betekent plezier en vermaken. Ik ben Ilona Clintjens en mijn passie is koken. Ik wil graag mijn passie delen in de vorm van kookworkshops. Het mooie aan het samen koken met een groep is namelijk dat het de mensen verbindt, dat gesprekken als vanzelf ontstaan en de sfeer aan tafel ontzettend gezellig is. Samen koken en eten aan één grote tafel is een feest. Een prachtige wijn hoort daar natuurlijk bij.

Opleider:

Divertido

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!