Kookkunsten naar een hoger niveau brengen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Tom

Den Haag

Kookkunsten naar een hoger niveau brengen

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 45,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ben je een ervaren amateurkok, die altijd op zoek is naar de nieuwste recepten en technieken. Of ben je een echte beginner en wil je graag leren hoe je jouw kookkunsten naar een hoger niveau kunt tillen? Tijdens deze kookcursussen in Den Haag, krijgt iedereen de kans om verborgen of vergeten kooktalenten te ontplooien. Maar het is niet alleen het resultaat dat telt, maar ook de weg ernaartoe.

Over

Tom

Onze kook en proefstudio is bijzonder gunstig gelegen voor culinaire genieters uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Als je voor de deur staat zul je het misschien niet zo snel verwachten, maar binnen gaat een waar culinair proefparadijsje schuil. Van sushi workshops tot wijncursussen, van wijnproeverijen tot kookworkshops in Den Haag, als je eenmaal de drempel bent overgestapt, dan worden je smaakpapillen op de proef gesteld en zal je culinaire kennis met verbazingwekkende snelheid toenemen.

Opleider:

Kook en Proefstudio Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!