Keyboard- of pianoles

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Keyboard- of pianoles

Marleen

Muziek

Den Haag

Piano

LESCODE:

C05MU212

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 13,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Je leert de muziek die je zelf leuk vindt. Je bepaalt grotendeels zelf wat je wilt leren. De pianolessen kunnen ook in combinatie met songwriting. We behandelen daarnaast algemene kennis en technieken, wat jouw spel op een hoger niveau zal brengen. Je leert omgaan met verschillende hippe sounds op het keyboard. Er wordt ook aandacht besteed aan het aansluiten van een keyboard op je laptop met bijbehorende muziekprogramma’s.

Over

Marleen

Marleen Hoebe is songwriter, zangeres en toetsenist. Na het afronden van haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam als Docent Muziek, schrijft ze nu veel voor haar eigen bands en doet ze studiowerk en vocals voor reclamemuziek. Met haar band A.ROSE maken ze alternatieve pop met analoge synths en elektronische beats en speelden ze onder andere op Noorderslag. Daarnaast staat ze veel op het podium als zangeres bij stand-up popband De Coronas, een coverband die elk nummer speelt dat het publiek ter plekke per telefoon aanvraagt.

Opleider:

Ready to Play

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!