Judo in Rotterdam

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Judo in Rotterdam

Peter

Sport

Rotterdam

Judo

LESCODE:

C05SP199

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 3,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Judo staat voor de “zachte weg”. Bij deze budodiscipline wordt de kracht van de ander gebruikt. Balansverstoring bij de partner wordt gebruikt om deze te kunnen werpen en vervolgens op de grond te kunnen controleren. Veiligheid en sociaal contact spelen een grote rol. Sportschool Kimaita is aangesloten bij de Judobond Nederland.
heeft judo ook een opvoedkundige kant in zich die noodzakelijk is daar de judoka’s elkaar met het nodige respect moeten bejegenen, want het blijft een sport waar een sterke fysieke kant aan zit.

Over

Peter

Sportschool Kimaita is in 1996 opgericht door Thea en Peter van der Sluis. Kimaita betekent “jezelf door training in de hand houden of jezelf beter leren kennen door training”.
En dat is precies wat Peter en Thea willen bereiken met Sportschool Kimaita: sporten mogelijk maken voor iedereen, ongeacht culturele achtergronden, fysieke of mentale gesteldheid. De gemeenschappelijke factor voor zowel judo als karate, is dat het opvoedkundige aspect uit beide disciplines het belangrijkste is. Het respect naar elkaar toe, samenwerken en het respecteren van elkaars grenzen zijn de pijlers van alle lessen.

Opleider:

Sportschool Kimaita

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!