Hoogwaardige foto-educatie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dejan

Den Haag

Hoogwaardige foto-educatie

Fotografie & Media

Foto workshop

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Medior / enige ervaring

Leeftijd:

Volwassenen

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 195,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Octopus Academy is één van de Nederlandse pionieren in hoogwaardige foto-educatie. Sinds 2011 slagen we er steeds in om de standaarden van de Nederlandse fotocursus verder te verhogen. De kwaliteit is voor ons een doorlopend proces, waarbij we met veel toewijding, voortdurend nieuwe, nog effectievere leermethoden ontwikkelen.

Over

Dejan

Octopus Academy is sinds 2011 een dedicated leercentrum voor digitale fotografie. Wij zijn elke dag, de hele dag, bezig met het optimaliseren van onze leermethoden zodat wij je kunnen leren wat je van ons verwacht. In de afgelopen 10 jaar hebben wij bijna 2000 fysieke cursussen fotografie georganiseerd. Gemiddeld is dat 1 fotocursus elke 2 á 3 dagen, 10 jaar lang. Een enorme ervaring! Bij ons zal je écht leren fotograferen. Sluit je aan bij ruim 22.000 cursisten die de unieke kwaliteit van onze fotoschool al hebben ontdekt.

Opleider:

Octopus Academy

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!