Gitaarles van bevoegde docenten

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

József

Den Haag

Gitaarles van bevoegde docenten

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Bij het Haags Gitaarcentrum krijgt u les van bevoegde docenten. Alle docenten hebben veel ervaring met leerlingen van elk niveau. Er wordt voornamelijk privéles (30 minuten) gegeven. We kunnen op die manier goed inspelen op de persoonlijke belangstelling en de mogelijkheden van de leerling. De ervaring leert dat daar de beste resultaten mee bereikt worden. Het is ook mogelijk om met een vriend of vriendin een duo-les te hebben.

Over

József

József is afkomstig uit Hongarije en kwam naar Nederland om aan de Kunstacademie te studeren. Hij voltooide zijn studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Den Haag in 1994 (tekenen, schilderen, grafiek).
Het diploma voor gitaardocent heeft hij in Hongarije (Conservatorium in Debrecen) gehaald. Naast het Haags Gitaarcentrum geeft hij ook gitaarles bij het Kunstgebouw te Leusden. Van kunst krijgt hij nooit genoeg. Hij is ook leraar in een Japanse krijgskunst, het Aikido.

Opleider:

Haags Gitaarcentrum

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!