Gitaarles Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Gitaarles Den Haag

Lazaro

Muziek

Den Haag

Gitaar

LESCODE:

C05MU363

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels, Spaans

Vanaf:

€ 20,20

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Jouw wensen staan centraal in de lessen. Als je plezier hebt in de muziek die je speelt met de gitaar ga je sneller vooruit. Zowel voor beginners als gevorderden staat in de gitaar lessen het plezier van muziek maken voorop. Je speelt jouw favoriete muziek en werkt tevens aan techniek en improvisatie. Naast een degelijke gitaar techniek en leuke oefeningen zijn plezier en enthousiasme voor muziek het belangrijkste. We kunnen aan de slag met jouw favoriete gitaar nummers of meer de diepte ingaan met theorie, toonladders en improviseren, slagtechnieken, akkoorden etc.

Over

Lazaro

Ik ben Lazaro Tejedor en geef op de praktijk gerichte gitaarles in Spaanse- en Akoestische gitaar. Met het gitaar lesgeven aan kinderen en volwassenen heb ik veel ervaring. Sinds 1990 geef ik gitaarles in de stijlen Flamenco, Pop, Fingerpicking, Rock, Blues, Singer-songwriting en Klassiek.

Opleider:

Gitaarles Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!