Gitaarles Delfshaven

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Nick

Rotterdam

Gitaarles Delfshaven

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 15,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Welkom bij Gitaarles Delfshaven! Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan disciplines: elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar. Wat ons echter onderscheidt is dat wij ook lessen aanbieden op het meer creatieve vlak van muziek maken; ook voor lessen op het gebied van songwriting, muziektheorie en muziekproductie ben je aan het juiste adres. Onze lessen zijn er voor jong en oud en op elk niveau.

Over

Nick

Mijn naam is Nick Polak. Als gitaardocent ben ik ruim 10 jaar actief, als gitarist bijna 20 jaar. Als docent ben ik tot op heden werkzaam geweest op meerdere muziekscholen en beroepsopleidingen, zoals: SKVR, Metal Factory (Eindhoven), Gitaarschool Vlaardingen en Gitaarschool Dordrecht. Hierdoor heb ik door de jaren heen aan inmiddels ruim 300 leerlingen lesgegeven en ontzettend veel ervaring opgedaan als docent.
Daarnaast bestaat mijn vooropleiding uit de Havo voor Muziek en de Rockacademie, waar ik afgestudeerd ben in de richting docent.

Opleider:

Gitaarles Delfshaven

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!