Gecombineerde Leefstijlinterventie

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Gecombineerde Leefstijlinterventie

Aafke

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Den Haag

Lifestyle

LESCODE:

C05VT401

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Volwassenen

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Gecombineerde Leefstijlinterventie is een programma over voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en gedragsverandering dat bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken. Het programma bestaat uit een basisprogramma van 9 maanden en een vervolgprogramma van 12 maanden. In totaal krijg je 2 jaar begeleiding van jouw leefstijlcoach. Voor deelname aan het programma heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Op https://www.laaf.nu/9-algemeen/40-gecombineerde-leefstijlinterventie lees je aan welke criteria je moet voldoen voor deelname.

Over

Aafke

De persoon achter Leefstijlcoach AAF is Aafke Buitelaar. Bij Leefstijlcoach AAF kun je terecht voor coaching en begeleiding op het gebied van gezond leven. Mijn motto is gezond genieten en bewust bewegen op een Puur Gezonde manier. Geen ingewikkelde crashdiëten of 4x per week afzien in de sportschool. Nee, mijn ervaring is dat je met gezond en ontspannen leven op een manier die bij jou past veel meer bereikt! Je voelt je fitter en energieker en staat achter de keuzes die je maakt. Leefstijlcoach AAF kan je helpen jouw richting te bepalen. Een persoonlijke benadering, in combinatie met veel kennis en ervaring over voeding en bewegen helpen jou je doel te bereiken.
Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk coachingstraject, de gecombineerde leefstijlinterventie COOL, en gezinscoaching voor gezinnen met kinderen met overgewicht.

Opleider:

Leefstijlcoach AAF

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!