Ga voor een 9+ lifestyle (bootcamp)

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ga voor een 9+ lifestyle (bootcamp)

Daniëlle

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Den Haag

Bootcamp

LESCODE:

C01BC165

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Bij de docent thuis, Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 19,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We geven meerdere soorten lessen:
- Bootcamps (buiten)
- Smallgroup training (buiten)
- Personaltraining (binnen)

Sinds een aantal maanden bieden wij ook small group trainingen buiten aan. Hierin wordt getraind in een klein groepje van minimaal 3 personen en maximaal 4 personen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van attributen. Het is een combinatie van kracht en conditie door elkaar. Neem contact op voor meer informatie.

Over

Daniëlle

Ik ben Daniëlle. Ik ben 29 jaar oud en ik heb eigenlijk altijd wel liefde voor sport gehad. In de pubertijd is dit een tijdje wat minder geweest, waardoor ik niet meer tevreden was met mijn lichaam! Ik heb toen het roer omgegooid en zelf een personal trainer gezocht.(inmiddels alweer 9 jaar geleden). Ik wilde steeds meer weten en leren over voeding en sport.
Ik heb mee gedaan aan bikini fitnes wedstrijden, maar ook aan crossfitwedstrijden. Dus ik weet als geen ander hoe het is om keihard te werken aan je lichaam.
Ik heb meerdere sportopleidingen gevolgd: bootcamp opleiding, fitvak A en B, perfect performence en crossfit level A.
Ik ben afgestudeerd als diëtist en vind dit de perfecte combinatie om mensen aan een gezonde leefstijl te helpen. Niet alleen sporten en "gezonde" voeding is belangrijk. Ook de mindset moet goed zijn en hier hoort genieten ook bij! Een 9 plus geven aan je leven is niet alleen sporten en "gezond" eten, je moet in alles je leven een 9+ kunnen geven. Hier kan sport/voeding en daardoor een fit lijf zeker aan bijdragen!

Ik probeer de groepslessen altijd uitdagend te maken en dat het voor iedereen haalbaar is om mee te doen. Er worden in de lessen altijd opties gegeven , zodat gevorderde sporters en beginners mee kunnen doen aan de les!

Opleider:

9pluslifestyle

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!