Franse bistro keuken

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Louise

Rotterdam

Franse bistro keuken

Eten & Drinken

Kookles

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 60,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie die gekenmerkt wordt door zijn diversiteit. De kookboeken Escoffier en Larousse Gastronomique vorm(d)en de basis voor veel bekende koks en worden nog steeds gezien als ultieme naslagwerken voor professionele- en hobbykoks.
In Franse Bistro’s wordt vaak minder technisch gekookt en worden er gerechten gemaakt met een eigen huisstijl. Het zijn vaak eenvoudige gerechten zoals een Plat du Jour, maar dan wel met heerlijkse verse ingredienten en veel verse kruiden zoals tijm, dille en kervel.

Over

Louise

De kookstudio ligt in het bruisende Hoogkwartier; een nieuwe wijk vol op in ontwikkeling met op een paar minuten lopen tal van gezellige cafe’s om daar uw avond tot in de late uurtjes voort te zetten.
Het ontvangst- en eetgedeeltes bestaat uit een sfeervol ingerichte ruimte die een huiskamer gevoel geeft. Misschien dat onze eetstoelen u bekend voorkomen na een bezoek aan de KUNSTHAL.
De kookstudio hanteert zoveel mogelijk NO WASTE. Menu’s worden dan ook pas samengesteld nadat de dieet-wensen bekend zijn. Uiteraard hebben we voorbeeldmenu’s van alle kookworkshops.

Opleider:

Koken in Rotterdam

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!