Diversiteit aan yogalessen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Fia

Voorburg

Diversiteit aan yogalessen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 10,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Voor mij is yoga een uitgebalanceerde manier van bewegen en een work-out voor lichaam en geest. Yoga-beoefening zorgt voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten en van binnenuit te bewegen met zachtheid. Daarnaast verbeter je met yoga je concentratievermogen, je geduld, zelfvertrouwen en mentale veerkracht. Ik besteed in mijn lessen aandacht aan ademhalingsoefeningen, meditatie, asana’s met technische uitleg en eindontspanning.

Over

Fia

Mijn naam is Fia van Rooijen, moeder van drie kinderen en werkzaam als docent in het basisonderwijs en daarnaast actief als yogadocent. Ik beoefende al langere tijd yoga en zocht een verdieping. Daarom besloot ik om de opleiding tot yogadocent te volgen. Inmiddels heb ik een grote diversiteit aan opleidingen doorlopen om van zoveel mogelijk yogavormen te leren en mezelf ook te blijven ontwikkelen. Mijn yogalessen zijn vrolijk, energiek en soms ook pittig maar wel voor iedereen toegankelijk

Opleider:

Fia's Yogaschool

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!