Dansworkout/Progressing Ballet Technique (PBT)

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dansworkout/Progressing Ballet Technique (PBT)

Tal

Theater, zang & dans

Rotterdam

Ballet

LESCODE:

C05TZ218

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 14,08

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Dans Workout les is geschikt voor alle niveaus. De les is vooral bedoeld ter ondersteuning van je techniek voor andere danslessen, maar je kan deze les ook volgen als zelfstandige les (ook als je nog nooit hebt gedanst). In de les worden elementen gebruikt uit yoga, pilates en floor-barre (barre au sol).
Progressing Ballet Technique (PBT) is ontworpen om leerlingen te helpen de juiste spieren te leren gebruiken die belangrijk zijn voor de ballettechniek. De techniek werd eerst gemaakt voor balletstudenten, maar wordt nu ook met succes gebruikt door leerlingen van andere dansstijlen. De techniek kan ook interessant zijn voor mensen zonder danservaring, omdat het zal helpen bij het ontwikkelen van stabiliteit, kracht, flexibiliteit en het bevordert correcte houding. In de les wordt gewerkt met materialen als een grote fit bal, een kleine Pilates bal en/of een elastische band om zo diepere spieren te trainen en de techniek te verbeteren.
Lessen vanaf 16+.

Over

Tal

Tal Sofer (M.A.Ed) is in Israël geboren. Ze is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie als docent klassiek ballet en moderne dans en aan Codarts Hogeschool voor de kunsten als Master kunsteducatie. Als docent (was en) is ze verbonden aan Albeda Dans College, Buitenkunst, Hofplein Rotterdam, MBO Theaterschool, Theater Havo/Vwo, Kunstgebouw Rijswijk, SKVR, VAK Delft, Noes Fiolet Studio's en vele andere. Daarnaast verzorgt ze haar eigen balletlessen en dansworkshops onder de naam Talvandansen.

Opleider:

Talvandansen

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!