Cursus wijnproeven

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Steven

Leiden

Cursus wijnproeven

Eten & Drinken

Wijncursus

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 37,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Enthousiast geworden na een proeverij? Of al een poosje op zoek naar een goede manier om je enthousiasme voor wijn meer verdieping te geven, maar geen tijd voor een langdurige cursus met huiswerk? Dan is onze cursus wijnproeven zeker iets voor jou. Vier avonden lang gaan we intensief aan de slag met wijn. Het leren proeven en karakteriseren van de wijn staat hierbij centraal. Wat proef je en hoe breng je dat onder woorden? Op basis van welke smaakkenmerken kan je wijnen van elkaar onderscheiden? Wat ligt er aan die verschillen ten grondslag? En ook heel belangrijk: ontdek wat je écht lekker vindt!

Over

Steven

Zeg je Leids Wijnhuis, dan zeg je Steven van Oosterzee. Eten en drinken heb ik altijd graag en met smaak gedaan. Ook wijn was daar al jong een belangrijk onderdeel van. In 2010 kreeg ik de kans me volledig op wijn toe te leggen en andere liefhebbers hier deelgenoot van te maken: Het Leids Wijnhuis was geboren.

Opleider:

Het Leids Wijnhuis

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!