Critical Alignment Yoga

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Lara

Den Haag

Critical Alignment Yoga

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

CAY maakt het mogelijk om bewegingsspieren die door voorkeurshoudingen en stress chronisch zijn aangespannen weer te ontspannen en de dieper gelegen kracht van je houdingsspieren weer te herstellen. CAY kijkt naar de natuurlijke verbindingen van het skelet en gebruikt tools om spanning los te laten en de houding te verbeteren. Hierdoor kun je bewegen, zitten of lopen vanuit ontspanning en lichtheid. Door het observeren van je spanning en het ervaren van ontspanning ontwikkel je een nieuwe gevoeligheid waardoor je beter in contact komt met je eigen lichaam en je emoties beter leert herkennen.

Over

Lara

Yoga is sinds 1999 niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik begon met Critical Alignment Yoga in mijn studententijd (destijds heette het nog Bharata Yoga) en ik merkte meteen de veranderingen, zowel lichamelijk als mentaal. De verbinding tussen lichaam en geest wordt me steeds duidelijker en wordt elke dag voelbaarder. Door het gebruik van de tools heb ik het contact tussen beide weer kunnen herstellen. In yoga kan ik me altijd ontwikkelen en dat maakt het zo interessant. Het delen van mijn eigen CAY-ervaring tijdens het lesgeven vind ik het mooiste wat er is.

Opleider:

Yoga met Lara

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!