Cocktail workshop Den Haag

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Cocktail workshop Den Haag

Shake and Serve

Eten & Drinken

Den Haag

Cocktails maken

LESCODE:

C03ED249

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 25,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Leer cocktails maken met je vrienden of collega’s. Want onze cocktail cursus is een ideaal bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag. Onze professionele bartenders nemen jullie mee naar de geschiedenis van de cocktail. Daarnaast leren ze jullie alle laatste trends op het gebied van cocktails. Uiteraard kun je bij ons ook Non-Alcolholische cocktails leren maken. Bovendien gebruiken wij voor onze cocktail workshops in Den Haag alleen Biologische Fairtrade producten.

Over

Shake and Serve

Shake and Serve is sinds 2005 gespecialiseerd in cocktailcatering en is daarmee een van de eerste cocktailcateraars in Nederland. Sindsdien heeft Shake and Serve zich ontwikkeld tot een van de grootste cocktailcateraars met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Ons team van ervaren, representatieve en gastvrije cocktailshakers en bartenders staat klaar om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij bieden u een mix van gepassioneerde cocktailshakers met een uitgebreide kennis van zaken, heerlijke cocktails en stijlvolle bars. Creativiteit, gastgerichtheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Samen met u maken we er een smaakvol evenement van.

Opleider:

Shake and Serve

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!