Coaching by walking

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Coaching by walking

Sophie

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Nootdorp

Mindfulness

LESCODE:

C05VT821

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mindful walking is een buiten training waarbij mindful wandelen wordt gecombineerd met mooie Acces Bars tools. Dit aan de hand van het thema “hoe blijf ik in mijn eigen kracht”.
Tijdens de wandeling leer je tevens verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken om meer ontspannen, kalmer en bewuster te worden.
De natuur ondersteunt je hierbij; de zon laadt je op, de wind waait je hoofd leeg en de veranderingen in de natuur maken je bewuster en brengen je meer in het nu.

Over

Sophie

Ik heb naast diverse studies als voetreflexologe, verschillende opleidingen aan mijn kennis toegevoegd op gebied van voeding, mindful holistisch coachen, vitaliteitscoaching, gedragscoaching, NLP, body balance en werken met psychozonetherapie, metamorfose behandelingen, zwangerschapsreflexologie en fertiliteit aangevuld met Acces Consciousness bars. Daarnaast heb ik als personal trainer meerdere opleidingen gevolgd op gebied van sporten voor, tijdens en na je zwangerschap.

Opleider:

Balance Company

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!