Chinees leren

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Chinees leren nu

Rotterdam

Chinees leren

Vreemde talen

Mandarijn, Chinees

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 18,45

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heeft u interesse in de Chinese taal en cultuur? Wilt u in uw eigen tempo Chinees leren spreken, schrijven en lezen? Heeft u de wens om Mandarijn te leren spreken voor uw werk of voor een waardevolle toevoeging te kunnen doen aan uw cv? Met ons speciaal ontwikkelde lesmateriaal bouwt u uw kennis stap voor stap op! In uw eigen tempo leert u het gesproken Chinees toe te passen in alledaagse situaties.

Over

Chinees leren nu

LuCheng is een professioneel taalinstituut voor Chinees taalonderwijs. LuCheng leert u niet alleen om de Mandarijn-Chinese taal te beheersen, u maakt ook kennis met de cultuur die hierbij hoort. Alle cursussen worden gegeven door professionele , ervaren docenten die Chinees als moedertaal hebben. Deze docenten hebben zowel ervaring met het verzorgen van trainingen voor beginners als voor gevorderden. Heeft u al enige kennis van het Mandarijn, dan kunnen we u op uw eigen niveau begeleiden.

Opleider:

LuCheng

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!