Boulderen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jamie

Den Haag

Boulderen

Sport

Klimmen

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Er zijn nu 2 cursussen beschikbaar. Techniekcursus “5c en hoger” is voor mensen die al bekend zijn met boulderen maar het gevoel hebben dat ze op een bepaald niveau vastlopen. Start to boulder! is voor iedereen die net is begonnen met boulderen en helemaal enthousiast is. Als je na de introductieles meer wilt leren over boulderen, dan is dit de cursus voor jou!

Over

Jamie

Ik ben opgeroeid in de Molenwijk in Laak. Zolang ik weet klom ik in de wijk al op schuurtjes en gebouwen omdat ik dat spannend vond. Op school had ik een vriendje die vroeg of ik meeging met hem naar Schiedam, want zijn oom had daar een klimhal.
Sindsdien was ik kind aan huis en hing ik daar de hele zomervakantie rond. De passie zat er eigenlijk al in bij mij maar is door de jaren heen is die wel steeds verder gegroeid. Ik heb enige tijd bij de klimhal Campus gewerkt en vond het nu tijd om mijn jaren lange ervaring om te zetten in een eigen boulderhal.

Opleider:

Boulderhal Walhalla

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!