Boulderen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Boulderen

Boulderhal Walhalla

Sport

Den Haag

Klimmen

LESCODE:

C05SP221

Type cursus:

Groepsles, 1-op-1

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Je kunt bij ons terecht om lekker vrij te boulderen en te klimmen. Dit kan met een groep, als kinderfeestje of zelfs als school!

Wil je weten of boulderen echt iets voor jou is? Bij Walhalla organiseren wij introductielessen waarbij je kennis kan maken met onze sport. Tijdens een half uur leren wij je de basis van het boulderen. Na de introductieles mag je zelfstandig verder boulderen.

De introductieles is voor iedereen! Het maakt dus niet uit of je al regelmatig in een sportschool te vinden bent, of nu juist net weer wilt beginnen met sporten. Boulderen is heel laagdrempelig en dat maakt het allemaal nou net zo leuk!

En wat nog leuker is.. de introductieles is helemaal gratis! Uiteraard betaal je wel entree en huur je een paar klimschoenen. Dat dan weer wel..

Over

Boulderhal Walhalla

Boulderen is de allerleukste manier om te sporten! Tenminste.. dat vinden wij dan. :)
Boulderen is een onderdeel van de klimsport. In tegenstelling tot sportklimmen (klimmen met een touw), zijn boulderroutes veel korter. Hierdoor kan er geklommen worden zonder touw en zorgt een dikke valmat onder de wand dat er veilig gevallen kan worden.

Daarnaast is boulderen ook heel gezellig! De boulderroutes zijn zo gemaakt dat alleen kracht niet genoeg is om de boulder uit te klimmen. Het is namelijk net zo belangrijk om goede techniek te gebruiken en dat maakt boulderen nou net zo leuk. Samen met andere klimmers probeer je de juiste oplossing te vinden voor de boulders, je moedigt elkaar aan en achteraf drinken jullie een drankje bij ons in de bar.

Bij Walhalla hebben wij boulders in 9 verschillende kleuren. Iedere kleur vertegenwoordigd een bepaalde moeilijkheidsgraad. Om het interessant en uitdagend te houden vervangen wij iedere week een kleur. Op deze manier is er altijd iets nieuws te klimmen!

Opleider:

Boulderhal Walhalla

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!