Bootcamp Voorburg

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Arnoud

Voorburg

Bootcamp Voorburg

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 4,15

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De lessen van Bootcamp Voorburg vinden, net als al onze andere trainingen, altijd plaats in de buitenlucht. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde apparaten- we maken gebruik van dingen die we tegenkomen. Hierbij kun je denken aan trappen, bankjes, speeltoestellen, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als “fitness apparaat”.

Over

Arnoud

Van jongs af aan heb ik eigenlijk altijd al gesport, variërend van judo tot schaken en waterpolo. Waterpolo is tot nu toe de sport die ik het langste heb gedaan maar krachtsport komt steeds dichterbij. Sinds mijn 16e jaar ga ik al naar de sportschool, waar mijn interesse is gegroeid om mensen te begeleiden op het gebied van sporten.
Ik ben vanuit mijn werk alleen gewend om in de sportschool training te geven. Toen ik hoorde dat HCOA mij misschien in het team wilde hebben twijfelde ik geen moment en pakte ik de kans.

Opleider:

Healthclub OpenAir

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!