Bootcamp training door Kristoff

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bootcamp training door Kristoff

Kristoff

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Den Haag

Bootcamp

LESCODE:

C04VP147

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,15

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De bootcamp trainingsmethode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger evenals de TRX trainingen. Natuurlijk passen we bij BOK de training zo aan dat het voor iedereen toegankelijk is. De bootcamp trainingen zijn een unieke mix van bootcamp oefeningen, ObstacleRun en crossfit workout.

Over

Kristoff

BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat voor jong en oud zowel beginners als gevorderden. Bij ons train je altijd op je eigen niveau en dit kan alleen of in een groep. Wij bieden Bootcamp, Obstacle, personal en TRX training aan. Ook kan je met je team een bootcamp les komen volgen of een aparte training boeken. Wij helpen je met veel plezier jouw sportdoelen te behalen, maar maken ook van een dagje uit een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring!

Opleider:

BOK Den Haag

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!