Bijles wiskunde B

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Bijles wiskunde B

Madelief

Bijles

Online

Wiskunde

LESCODE:

C03BI553

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Bijles

Niveau:

HAVO, VWO

Leeftijd:

13 - 20 jaar

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 13,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Ik bied wiskunde B bijlessen aan, aan leerlingen van de middelbare school. Ik heb ervaring in het geven van bijles en interesseer me enorm in het vak. Samen met de leerling gaan we kijken waar er hulp nodig is en op die manier gaan we de lessen vormgeven. Naar mijn mening is oefening de sleutel tot het begrijpen van de stof, dus ik hamer erg op oefenen oefenen oefenen. Oefening baart immers kunst.

Over

Madelief

Ik ben Madelief, een Nederlandse architectuurstudente aan de Universiteit van Antwerpen. Ik heb zowel mijn havo als vwo (cum laude) diploma behaalt op de middelbare school. Op beide niveaus was mijn beste vak Wiskunde B. Ik heb mij altijd enorm geïnteresseerd in het vak en breng graag deze passie over naar leerlingen. Ik geef dan ook graag bijles in het vak wiskunde B. Mijn doel is om samen het vak onder te knie te krijgen en het meegeven van handige tips en tricks!

Opleider:

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!