Basiscursus WordPress

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Basiscursus WordPress

Arthur

Fotografie & Media, 21e eeuwse vaardigheden

Den Haag

Wordpress

LESCODE:

C03DI231

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 260,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In deze basiscursus over WordPress maak je onder begeleiding een eigen WordPress website. In de praktijk leer je hoe jij je eigen website kunt installeren, maken en opzetten en ook hoe je deze zelf kunt bijhouden en op den duur verbeteren met WordPress. Je leert alles om jouw website zelfstandig te beheren.

WordPress heeft inmiddels nauwelijks introductie nodig. Het is gratis en het grootste CMS (Content Management Systeem) op het internet. Wereldwijd is momenteel meer dan één derde van alle websites gemaakt op dit platform.

Momenteel worden door de maatregelen onze cursussen alleen via Zoom aangeboden tot tenminste eind mei. Daarna hopen we dat we weer in kleine groepen mogen op onze locaties in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Over

Arthur

De laatste 10 jaar heb ik heel veel vragen over WordPress langs zien komen. Met het innoverende vermogen van WordPress, wordt het steeds lastiger om er iets van te maken. Hoe kan je bijvoorbeeld je website optimaliseren met veel of weinig content? Hoe creëer je een pad voor de bezoeker richting de juiste content? En natuurlijk wil je zo min mogelijk onderhoud hebben aan de website. Daarom houd ik van intelligente websites. De website hoort er voor jou te zijn en niet andersom.

Opleider:

CursusWP

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!