Basiscursus houtbewerken

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Basiscursus houtbewerken

Brechje

Ambachten

Delft

Houtbewerking

LESCODE:

C03AM334

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 450,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Altijd al met je handen willen werken? Ooit al van hout mooie dingen willen maken? Dat kan! Tijdens de 10 weekse cursus van Studio inHout! Onder leiding van een ervaren meubelmaker leer je werken met en het slijpen van een schaaf en een beitel. Tijdens de cursus zal je een hamer maken en een kistje met zwaluwstaart verbindingen. Voor meer informatie kijk op: www.studioinhout.nl of bel naar Brechje Vermaat 06 - 23309520.

Na het volgen van de basiscursus houtbewerken is het mogelijk om deel te nemen aan de gevorderde cursus houtbewerken. Tijdens de gevorderde cursus maak je een werkstuk naar keuze. Je kunt dan eindelijk onder begeleiding die lang verlangde kast, tafel, of een Rietveld meubel maken. Voor meer informatie kijk op: www.studioinhout.nl of bel naar Brechje Vermaat 06 - 23309520.

Bij de gevorderde cursus kun je ook 1 les volgen vanaf 39,50 euro.

Over

Brechje

Schoonheid door eenvoud, deze zinsnede kenmerken de meubelen van Brechje Vermaat. Als je in de wieg gelegd kunt zijn voor een bepaald beroep, dan is Brechje dat voor meubelontwerper. Toen ze een jaar of 7 was bouwde ze al liever de buffetkast van haar ouders om tot een tv-meubel, dan te gaan spelen met poppen of lego.

Opleider:

Studio in Hout

Reserveer nu,
boek & betaal later

Onderstaand formulier verplicht tot niets.

De aanbieder van de les of cursus krijgt jouw bericht en neemt zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je een vraag hebben, vul deze dan bij 'opmerkingen' in.

Bedankt voor je reservering of bericht! Je hoort snel van ons.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Stuur ons een berichtje en wij gaan je helpen!

Bedankt voor de inzending!